Sivut

28.10.2016

Piparkakkutalo

Joulu tulee, oletko valmis!

Oon kahtena jouluna tehny tällä kaavalla piparkakkutalon ja se on aina vaan niin söpö!



Valmistin pikeerin itse ja sitä on helppo muokata lisäämällä tomusokeria jos tuntuu liian löysältä. Mieluummin pikkuhiljaa, kun liikaa kerralla. Maltti on valttia.

Tässä ohje pikeeriin, jota itse käytin PIKEERI
Pikeeri on siis tuo valkoinen kuorrutemassa :)

Kauniit jääpiikit saat aikaan, kun pikeeri on tarpeeksi jämäkkää niin aloitat pursottamisen katon päältä ja annat tuotetta tulla ulos vain vähän pussista ja sitten lopetat puristaminen ja heilautat. 
Syötävää glitteriä voi ostaa esimerkiksi Confetista.

Talo on liimattu yhteen sokerilla.

Paisinpannulle vaan puolikas sokeripussi ja sulattelemaan. Mutta tää sokeri on TODELLA kuumaa, joten älä anna lapsien tehdä tätä.
Sokeri myös kovettuu todella nopeasti, joten ota piparipalat lähelle hellaa, jotta kerkeät kiinnittää ne alustaan, ennen kovettumista.

Varovaisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti